Nieuw! Servicecenter voor maatwerk in zink en koper.

Nieuw! Servicecenter voor maatwerk in zink en koper.

Bouwpunt Vanden Berghe is nu ook Dakpunt Vanden Berghe waar je alles vindt voor het dak!

Gloednieuw servicecenter

We zijn trots te mogen aankondigen dat we ons gamma en activiteiten hebben uitgebreid met een gloednieuw servicecenter voor maatwerk in zink en koper.

Bobijnen

We beschikken nu over een volledig uitgerust machinepark voor alle maatwerk: een plooimachine tot 6m40, een snijmachine, een kraalmachine en bobijnen zink en koper in alle courante breedtes en diktes.

Dakpunt Vanden Berghe waar je alles vindt voor het dak!

We werken hiervoor met de kwalitatief hoogstaande producten van NedZink. Niet alleen heeft NedZink meer dan 100 jaar ervaring in de productie van kwalitatief bouwzink, maar we kunnen ook rekenen op hun jarenlange expertise en ondersteuning.

Eerste-levering-Nedzink

Volledig operationeel

Na een opstartfase van enkele weken zijn we nu volledig operationeel.

Wil je zink of koper laten plooien, snijden of kralen? Geen probleem! Neem gerust contact op met één van onze baliemedewerkers, of download een hier een bestelformulier.

Om ons gamma helemaal te vervolledigen hebben we ook een ruime voorraad aan standaard producten zoals dakgoten, hanggoten, capucijnen, kralen, afvoerbuizen, haken, beugels, stampijpen, regenpijpen, uitzettingsbanden, rollen lood, dakdoorvoeren, enz.

IMG_5837