Je professionele tegels, bouwmaterialen en gereedschappen bij Bouwpunt Vanden Berghe kopen, heeft zo zijn voordelen

Al 95 jaar zijn we een begrip in de regio van Oostende voor levering van tegels en bouwmaterialen. Wij volgen de nieuwste trends en technieken op de voet en plaatsen de kwaliteit van de materialen centraal. Kom zeker eens langs, wij bieden u de beste service aan een correcte prijs.

Smiley-news

Wij voorzien een permanente opleiding van ons personeel. Ons volledig team moet er immers voor zorgen dat wij jou binnenkort tot één van de vaste, tevreden klanten mogen rekenen.

Samen sterk

De Bouwpunt groep bundelt de krachten van verschillende bouwmaterialenwinkels. Bij Bouwpunt Vanden Berghe kan je zowat alle professionele bouwmaterialen vinden die je nodig hebt voor een nieuwbouw- of renovatieproject. Het gamma strekt zich uit van funderingsmaterialen tot en met interieurafwerking. Je vindt er dus echt alles wat je nodig hebt onder 1 dak.

Als groep kopen we die professionele bouwmaterialen ook in grotere aantallen bij de fabrikanten aan. Dat vertaalt zich in competitieve prijzen en een interessant financieel voordeel voor jou.