De Bouwpunt services op een rijtje

Om jou als professioneel vakman of enthousiaste doe-het-zelver ten volle te ondersteunen, hebben we ook volgende specifieke Bouwpunt Services uitgewerkt:

Bouwpunt Help!
Bouwpunt Help!

In onze vestiging kan je heel wat deskundig plaatsingsadvies en handige tips krijgen. Zit je op de werf en loopt de plaatsing niet even vlot als verwacht, dan kan je ook telefonisch technische assistentie inroepen. Heb je eerder een complex bouwkundig vraagstuk? Dan kan je zelfs een van onze experten naar de werf laten komen!

Opruim
Opruim

Er vallen ook interessante koopjes te ontdekken. Zoek maar even de opruimhoek op bij Bouwpunt Vanden Berghe, want daar vind je eindereeksproducten aan onweerstaanbare, zachte prijzen.

Bouwpunt Sessies
Bouwpunt Sessies

Ook voor jou hebben we trouwens informatieve sessies en workshops in petto. Tijdens deze doe-dagen en workshops kan je niet alleen vragen stellen aan specialisten ter zake, maar vaak ook de materialen persoonlijk uittesten. Kijk dus zeker even wanneer de volgende Bouwpunt Sessies in je vertrouwde Bouwpunt gepland zijn, want deze wil je niet gemist hebben.

Bouwpunt Lab
Bouwpunt Lab

De Bouwpunt medewerkers krijgen heel wat interne opleidingen te verwerken in het Bouwpunt Lab. Wij verwachten immers dat zij helemaal op de hoogte zijn én blijven van nieuwe trends, van de technische prestaties van onze producten en van technologische evoluties.