Schluter-douche_1

Doucheruimtes worden betegeld en de douchegoot maakt het geheel af. Het duurzame inox rooster kan prachtig gecombineerd worden met om het even welke vloerverharding. Douches worden zo omgevormd van aparte cabines met ouderwetse douchebakken tot moderne inloopdouches. Inloopdouches vormen één geheel met de rest van de badkamer. Interessant ook wanneer u een dagje ouder wordt, er is geen vervelend opstapje.

Wij verdelen een uitgebreid aanbod aan esthetische en hygiënische afwateringssystemen uit inox. Deze materie geeft uw afwateringssysteem en uw douche een extra dimensie. Met eenvoudige hellingen is dit systeem perfect op tegelhoogte en dus drempelloos te integreren in zowat elke verharding: mozaïek, hardsteen, tegels...
Doordat de helling naar de douchegoot slechts in één richting is, vereenvoudigt dit het tegelwerk. Dit bespaart veel tijdrovend en lelijk snijwerk van tegels.

Als de douchegoot aan de voorzijde van de doucheruimte wordt geplaatst, fungeert deze als waterkering met behoud van een drempelloze toegang. Wanneer de douchegoot voorzien is van een deelbaar rooster kan deze onder een douchedeur worden geplaatst.
Schlüter

ACO

WEDI

  • ACO-foto_800
  • ACO-drain4you-douchedrain-quick-plate-544868
  • ACO-96640
  • Wedi-Riolito-Riofino
Klik hier voor meer info of een gratis offerte